Curse Charter cu avioane inchiriate

Organizați și pentru colegii dumneavoastră călătorii cu avioane închiriate și veți realiza imediat beneficii. O deplasare de o zi, decolarea dimineața și întoarcerea seara. Acasă îi așteaptă familia. Vă vor fi recunoscători. Închirierea unei aeronave ca alternativa la zborul pe cursele regulate sau la deplasarea cu mașina a devenit din ce în ce mai răspândită. Se economisește timp de lucru, costuri cu hotelul și diurna. Și cel mai important lucru, crește nivelul de satisfacție al angajaților.

Zboruri charter

Ce sunt cursele( sau zborurile) charter? Sunt acele curse efectuate de către furnizorul de transport aerian şi clientul său(persoană fizică sau juridică) pe baza unui contract.

De cele mai multe ori aceste curse charter sunt organizate de către companiile de turism şi sunt incluse în diverse pachete de vacanţă. Prețul biletelor pentru o cursă charter este mai mic decât la cursele regulate, datorită ocupării tuturor locurilor.

Cel mai important factor în companiile de vârf sunt angajații. Folosirea eficientă a forței de muncă este o prioritate. Creșteți eficiența muncii lor și lăsați-i să aprecieze faptul că firma se ocupă de confortul şi siguranţa lor.

Alege cu încredere o cursă charter corporativă pentru angajaţii companiei tale sau chiar pentru tine însuţi. Apelează la FLYIT pentru a găsi cele mai bune oferte pentru deplasarea rapidă şi în siguranţă în alte localităţi, făcȃnd economie de timp la costuri reduse.

Scrie-ne!

Cere oferta personalizata de pret pentru o cursa charter!

 Bifeaza ambele casute pentru a demonstra ca nu esti robot.  

curse charter cu avion privat

CURSE CHARTER CORPORATIVE

Cursele charter regulate pentru companii sunt foarte des folosite. Majoritatea companiilor mari își deplasează specialiștii cu avioane închiriate. Un angajat valoros are un timp limitat la dispoziție pe care trebuie să îl folosească eficient, în misiunile din diferitele locații ale companiei. Deplasați angajații dumneavoastră în cel mai rapid mod cu putință. Asigurați-vă că sunt permanent acolo unde e nevoie de ei, și calculați eficiența deplasării în comparație cu orele pierdute în aeroporturi și în mașină. Soluția inchirerii unui avion turbo-prop sau a unui jet se califică pentru chartere corporative.

Cere oferta personalizata pentru o cursa charter!

APELEAZA LA FLYIT PENTRU O CURSA CHARTER CORPORATIVA

Zboară cu noi oriunde, oricând!