October 6, 2018

Preturi inchiriere avioane si elicoptere

Avem access la peste 5000 aeronave în toată lumea, cele mai populare modele. Experţii noştri pun la dispoziţie mai multe tipuri de elicoptere şi avioane de închiriat, potrivite oricăror nevoi ale clientilor noştri. Pentru călătorii de afaceri sau călătorii personale, închirierea unui avion sau a unui elicopter este o solutie rapidă, simplă şi confortabilă.
Închirierea unei aeronave ca alternativă la zborul pe cursele regulate sau la deplasarea cu mașina a devenit din ce în ce mai răspândită. Se economisește astfel mult timp de lucru, costuri cu hotelul şi diurna. O companie care îşi respectă angajaţii, partenerii de afaceri sau colaboratorii, le va oferi acestora cele mai bune condiţii pentru o călătorie în altă localitate.

Avioane si elicoptere private de inchiriat preturi si detalii

Orice deplasare are o aeronava potrivită. Pentru zboruri lungi un “mid-size jet” este varianta optimă în timp ce 2 pasageri se pot deplasa în țară și cu un very light jet. Iată cȃteva dintre aeronavele pe care vi le punem la dispoziţie şi preţurile pentru închirierea acestor avioane şi elicoptere private:
Pret Inchirere Elicopter
Eurocopter 120 Colibri
Inchiriere elicopter pret

Un Eurocopter 120 poate transporta trei sau patru pasageri cu o viteză de circa 230 km/oră către o locație situată la maxim 740 km distanță. Este ideal pentru locații care nu sunt în apropierea unui aeroport, de exemplu în munți, sau în Delta Dunarii.

Pret inchiriere avion Very Light Jet
Embraer Phenom 100
Pret inchiriere avion Very Light Jet

Acesta este „intrarea” in clasa business-jeturilor. Phenomul 100 poate transporta patru pasageri cu o viteză de 700 km/oră. Este confortabil, urcă deasupra norilor într-un timp scurt astfel că zborul devine relaxare. Raza maximă de acțiune este 2182 km la un cost al orei de zbor începând cu 1800 Euro.

Pret Inchiriere Avion Turboprop Bimotor
Beechcraft King Air 200
Pret Inchiriere Avion Turboprop Bimotor

Un turbo prop bimotor este o soluție mai avantajoasă pentru zboruri de opt pasageri pe distanțe medii. King 200 este cel mai răspândit avion din această categorie. Zboară cu o viteză de 540 km/oră și are o rază de acțiune de 2735 km. Este un avion silențios, adecvat pentru zboruri private sau corporative atunci când se are în vedere un buget mai redus. Costul orei de zbor începe de la 1500 Euro.

Pret Inchiriere Avion Light Jet
Citation Jet 2
Pret Inchiriere Avion Light Jet

Unul dintre cele mai răspândite avioane în această categorie. Cu o viteză de 759 km/oră, și o rază de 2863 km este adecvat pentru orice misiune continentală. Cabina este mai spațioasă și mai silențioasă. Este avionul preferat de mulți operatori și de mulți clienți. Costul orei de zbor începe de la 2200 Euro.

Pret Inchirere Avion Super Light Jet
Cessna Citation Excel
Pret Inchirere Avion Super Light Jet

Cu o viteză de 796 km/oră, Citation Excel oferă un plus de confort pentru opt pasageri. Dimensiunile cabinei, sistemul de entartainment la bord, raza de acțiune de 3500 km precum și spațiul de bagaje mai mare constituie avantajele pentru un anumit tip de deplasare, fie în scopuri private sau de afaceri. Costul orei de zbor începe de la 3200 Euro.

Pret inchiriere avion Mid Size Jet
Bombardier Challenger 300
Pret inchiriere avion Mid Size Jet

Challenger 300 este folosit pentru zboruri transcontinentale cu opt pasageri. Are o viteză de 890 km/oră și o rază de acțiune de 5741 km. Cabina înaltă și distanța dintre fotolii asigură o relaxare totală în timpul zborului. Costul orei de zbor începe de la 4000 Euro.

Pret Inchiriere Avion Large Cabin Jet
Challenger 601/604
Pret Inchiriere Avion Large Cabin Jet

Există misiuni de zbor în care este nevoie de o rază de acțiune mare cu un număr mai mare de pasageri. Challengerul 604 oferă cel mai confortabil zbor datorită dimensiunilor cabinei, dar și datorită toaletei de bord, zonei de bucătărie și sistemului de entertainment. Fotoliile luxoase se pot coborî la orizontală pentru odihnă în timpul zborului. Este ideal pentru zboruri transcontinentale. Costul orei de zbor începe de la 5500 Euro.

Contacteaza-ne acum!

Afla toate detaliile privind inchirierea unui avion prin intermediul nostru